Vraćamo se u pozorište

Nakon duge pauze, u kojoj su se kako glumci, tako i publika, uželeli daski koje život znače, od septembra je počela nova pozorišna sezona. Pozorišta su pripremila gledaocima poznate predstave, kao i neke nove, pa će uz sve mere opreza omiljene sale ponovo popuniti smeh i suze. Ali dok traje lepo vreme, uživaćemo i u jednoj letnjoj pozorišnoj sceni.

Centar za kulturu i obrazovanje Božidarac zajedno sa pozorištem Prizor organizovalo je “Pozorište dvorište Božidarac” sa idejom da ponudi Vračarcima ali i svim Beograđanima kvalitetne komedije tokom poslednjeg letnjeg meseca. U subotu 5. septembra sa početkom u 21 čas u dvorištu Božidarca novu pozorišnu sezonu otvoriće komedija “Zašto i kako ubiti muža”.

Sve predstave će biti besplatne i izvodiće se svake subote u toku septembra. Na repertoaru će se naći “Cicijev spomenar”, “Sponzoruša” i “Komedija zabune”. Prilikom realizacije programa biće poštovane sve epidemiološke mere, od ograničenog broja publike, preko dezinfekcije ruku svih posetioca, razmaka između sedišta i drugih. Karte za sve predstave će publika moći da preuzme u nedelji pre izvođenja u Božidarcu (Radoslava Grujića 3) svakim radnim danom od ponedeljka do petka od 10 do 14 časova. Maksimalno po posetiocu je moguće preuzeti dve karte.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: