“Cloud Ada” – nova manifestacija u Beogradu

Ukoliko ste se uželeli koncerata, letnjih muzičkih festivala i svojih omiljenih muzičara, imamo dobru vest za vas. U toku naredna dva vikenda, od 11. do 20. septembra na Adi Ciganliji održaće se nova muzička manifestacija “Cloud Ada”.

U formi bara na otvorenom na tribinama kod Sudijskog tornja, prvog vikenda biće održan “Beer fest bar”, a narednog “Music week bar” s obzirom da su ovi popularni festivali ove godine otkazani zbog epidemiološke situacije. Na muzičkoj bini, koja će se nalaziti na vodi, očekuju nas nastupi poznatih domaćih pop i rok sastava.

U petak 11. septembra nastupiće Negative i E-Play, u subotu 12. septembra Ničim Izazvan i SARS, dok će u nedelju 13. septembra nastupiti Wonder Strings, Kiki i Piloti i Neverne Bebe. U petak 18. septembra Beograđanima će pevati Angellina, Voyage & Breskvica i Lexington, u subotu 19. septembra očekuju nas koncerti Ace Pejovića, Mega benda i Belgrade soul sextet-a, dok će se u nedelju 20. septembra pred publikom naći Dženan Lončarević i Magla bend.

Ulaz na događaj je slobodan uz jednu konzumaciju, a broj stolova i mesta je ograničen, uz propisanu distancu između stolova i mesta za sedenje, kao i obavezno pridržavanje svih ostalih epidemioloških mera.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: