H&M Home je najavio saradnju sa Dijanom fon Furstenberg

Na interesantne saradnje švedskog modnog lanca H&M sa najvećim modnim kućama i kreatorima već smo navikli. Ali ono što nas je posebno obradovalo prethodnih dana je najavljena kolekcija koju će čuvena Dijana fon Furstenberg kreirati za njihov brend predmeta za dom.

H&M Home u svojoj ponudi ima predmete za uređenje i dekoraciju svake prostorije u domu i kolekcije se često rasprodaju velikom brzinom. Verujemo da će se isto dogoditi i sa najavljenom kolekcijom.

Čuvena američka kreatorka, poreklom iz Belgije, poznata je po svojim svetlim i veselim dezenima koje će ovog puta preneti na predmete za uređenje enterijera.

“Veoma sam uzbuđena zbog saradnje sa H&M Home, posebno zbog toga što su mi enterijeri velika strast. Dom je mesto opuštanja i punjenja baterija. Jedino pravilo koje imam je da dom treba da predstavlja vas. Osnovni cilj je stvaranje prostora koji će istovremeno biti veoma udoban i odražavati vašu ličnost.” – istakla je kreatorka.

Za sada je otkriven dizajn samo jedne vaze koja će se naći u kolekciji u kojoj nas očekuju i prekrivači, jastučnice, sveće, ali i mnogi drugi predmeti potrebni za stvaranje savršene atmosfere u domu.

Kolekcija će se u prodavnicama naći na proleće 2021. godine. Tačan datum još uvek nije poznat, a nama ostaje da se nadamo da ćemo do tad moći slobodno da putujemo i kao suvenir sa nekog od putovanja donesemo upravo deo ove kolekcije, dok H&M Home ne stigne i u našu zemlju.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: