Unesite proleće u svoju dnevnu sobu

Nakon prethodnog proleća, koje smo najvećim delom proveli u svojim domovima, više nego ikada shvatili smo koliko je važno da uredimo životni prostor kako bi on bio najprijatnije mesto za boravak.

Kako se menjaju godišnja doba, menja se i naše raspoloženje, ali i potrebe, zbog čega je važno da i svoj stan ili kuću prilagodimo njima. Svakako najvažnija prostorija, u kojoj provodimo najviše slobodnog vremena je dnevna soba u kojoj se okuplja cela porodica. Za prijatnu atmosferu nije neophodno da menjate nameštaj i pravite veliko renoviranje, već često i sitnice mogu znatno osvežiti prostor.

Priroda je neiscrpan izvor inspiracije i upravo ona treba da nas vodi kroz dekor koji ćemo izabrati za svoj dom. Zato kako biste uneli proleće u svoju dnevnu sobu, izaberite svetle žive boje, mirisno cveće, sveže voće, postere sa motivima proleća, pastelne tonove, cvetni dezen na jastučnicama i druge detalje koji će učiniti da se osećate kao na najlepšem suncem okupanom cvetnom proplanku. U nastavku pogledajte neke od ideja koje vas mogu inspirisati.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: